Loading...

Quines especialitats pots trobar ?

Exerceixo la fisioteràpia des de l’any 2000. Aquests anys com a fisioterapeuta m’han portat a tenir una llarga experiència en especialitats com la traumatologia i l’atenció a la gent gran principalment. En els últims deu anys, s’ha ampliat al camp de la fisioteràpia esportiva, especialment en el món del corredor i en el ciclisme, dos esports que m’apassionen.

T’operaríes un peu per un cirurgià d’esquena ?

Suposo que la teva resposta ha sigut no. Per això no tots els fisioterapeutes podem tractar-ho tot. Cal saber derivar si convé i tractar aquella dolència , de la qual,tenim suficient experiència.

SI LES TEVES NECESSITATS ESTAN ENFOCADES DINS LA FISIOTERÀPIA ESPORTIVA, LA TRAUMATOLOGIA O L’ATENCIÓ A LA GENT GRAN

FISIO LA VALL DEL CORB ÉS LA TEVA OPCIÓ !!!

Fisioteràpia Traumatològica

Fisioteràpia trauma

Fisioteràpia de l’aparell locomotor

Estic especialitzat en la rehabilitació de diferents tipus de lesions de tipus traumatològic.  Utilitzo tant la teràpia manual com l’exercici terapèutic i la reeducació postural pel seu tractament, ajudat de l’electromiografia de superfície.

Fisioterapia esportiva

 Readaptació esportiva

Fa més de 10 anys que em dedico a la fisioteràpia esportiva, especialment al món del corredor i el del ciclisme. Així i tot, he tractat diverses patologies associades a esports diversos. (Futbol, tenis, pàdel, natació…).

Gràcies a l’exercici terapèutic i també a la teràpia manual puc fer que tornis a trobar-te igual que abans de la teva lesió.

Fisioteràpia per la gent gran

Fisioteràpia per gen gran

Reforç muscular per gen gran

Tracto diferents patologies associades amb la gent gran, adaptant el tractament a les seves característiques específiques. Intento que el treball sigui de forma molt activa per tal de mantenir les seves capacitats funcionals en el millor estat.