Com a fisioterapeuta, un comentari, que la majoria de gent em diu, és com és de diferent el tracte que els dono.

Durant molt de temps i posant-me a la pell del pacient, he descobert la meva manera de fer les coses. És el meu segell, la meva marca.

Hi ha gent que quan estan amb un fisioterapeuta, esperen, parlant clar, el típic massatge o la manipulació meravellosa, és a dir, un treball purament passiu. Els fisios hem de dedicar temps en llitera, però no només en ella. Hi ha d’haver una feina fora d’aquesta.

Que creus tu?

 

Jo vull aquest tipus de pacients. Ho seràs tu?

Es busca una persona que vulgui no haver de tornar a fer servir mai el servei d’un fisioterapeuta. Que participi de la seva rehabilitació de manera activa. Que entengui el que li està passant i doni suport per donar-li la millor opció.

La qualitat no només la busco en el temps que seràs atès. En aquest aspecte no tindràs cap problema, ja que no s’escatima en allò que necessites.

El teu camí arrenca amb una exploració profunda, no només des de la visió anatòmica, pel fet que hi ha diferents factors que poden intervenir en el procés. Rebràs explicacions del que et passa. La teva opinió és molt important. Tot plegat s’ha d’adaptar a tu.

Especialitzat

Per fer-ho, es parteix d’una fisioteràpia amb més de 20 anys d’experiència. Especialitzada dins dels camps de :

– traumatologia

-Esport, especialment running i ciclisme.

– Atenció a la gent gran

 

Un servei ràpid, sense llargues esperes, i que a l’hora de tractar-te no hi haurà cap pressa, dedicant el temps que tu necessitis. Una fisioteràpia activa, on els enfocaments que utilitzo es basen en la vostra participació i col·laboració.

Un tractament passiu només et servirà a curt termini, a Fisio La Vall del Corb busco que no tornis a necessitar el meu servei. Això voldrà dir que ja estàs bé.

Per aconseguir-ho, caldrà un tractament a més llarg termini. Aquest es basa en l’exercici terapèutic. Ho podràs fer des de casa teva amb un seguiment continu de la teva evolució per part meva, mitjançant un programa d‘exercicis personalitzat.

No deixarem el tractament passiu. Si cal, utilitzo les tècniques següents:

– teràpia manual ( des de Mulligan, McConell i Sohier )

– punció seca

– embenat neuromuscular

– reeducació postural mitjançant Mézières

 

 

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb mi