Aquestes son la versió d’asfalt, que ens va facilitar per provar el David Pallàs, de la casa Vivobarefoot. Sincerament , vaig quedar prendat d’aquest calçat. Lleuger, flexible, amb una horna molt espaiosa pels meus dits ( tot i ser un 43 ). És el model del 2014

Un pes molt lleuger, 204 gr, amb un DROP 0 i una amortiguació de 6 mm  si contem la plantilla de 3 mm.
Presenta com a destacable la zona de la horma. Ven ampla pels nostres dits, amb un upper ven gran per a que’ls nostres dits encara gaudeixin més. És el model amb més amplitud a la zona de l’horma de Vivobarefoot.
El cordatge és el tradicional, però perfecte,ja que no és deslliga fàcilment i no hi ha perill de que s’enganxi enlloc, fet que ens ho facilita els cordons semiplans.
La sola d’aquesta sabata és de 3 mm i si afegim la plantilla passa a 6 mm. Té, per mí, l’amortiguació suficient per notar tot el que trepitges, però amb la seguretat de que no et passarà res.
Està formada per un dibuix característic de Vivobarefoot , en forma de polígons hexagonals, que aparentment tenen una bona resistència i durada.Té una boníssima flexibilitat, característica important en un bon calçat minimalista.
En definitiva, és un calçat excepcional, que compleix amb totes les característiques, que ha de tenir, un calçat minimalista, que ens pot servir perfectament per córrer per asfalt, camí de terra i fins i tot en el nostre dia a dia.