Bones a tots novament. Ara tot just queda  menys d’un mes per fer 1 any que estic en funcionament. Han passat coses molt bones, he conegut moltes persones de tot tipus , he tornat a gaudir de la meva professió com un nen petit…. Tot i així hi ha hagut alguna que altra mala experiència o decepció.

Torno a funcionar com a jo, com era l’ideia del projecte en els seus orígens i no tinc cap vincle amb cap marca ni botiga de material esportiu. Això sí, col.laboro i col.laboraré amb qui fagi falta, no seré mai més propietat de ningú, això ho tinc clar !!!
Antigament col.laborava amb la botiga TRACK, però ja és aigua passada.Li desitjo tota la sort que el destí li tingui concebuda, però jo no vull ser ja mai esclau de ningú.

Actualment col.laboro amb Feetback Running de Térmens i amb Bici 3.0 de Tàrrega,com a botigues i els 100X100 Fondistes de Tàrrega i la Joventut Atlètica d’Arbeca,com a clubs de corredors,   i espero que a la llarga siguin moltes més.

Ara us vull parlar del nou projecte per aquest blog. Vull iniciar una sèrie d’entrades per tal de donar-vos la meva opinió sobre diferent material pel corredor que vagi provant. Serà desde calçat minimalista, fins a roba o complements.
Primer de tot us diré que NO TINC RES A VEURE AMB CAP MARCA NI BOTIGA DE MATERIAL PEL CORREDOR !!!
Tot el que us diré és una opinió personal i professional, com a fisioterapeuta. El material, és material que jo m’he pagat de la meva butxaca i no m’ha deixat cap botiga o marca, que quedi clar !!!

Espero que us agradi i us convido a participar donant la vostra opinió.