La Salut

La salut i el benestar estan inevitablement lligats. Aquest pot ser un dels motius pels quals el ciclisme s’ha fet enormement popular en les diferents modalitats. No obstant això, a l’hora de gaudir de la bicicleta, ens poden atacar diferents tipus de dolor, com el mal d’esquena, coll o genoll, peus o mans adormides… Moltes vegades, aquests problemes tenen el seu origen en una mala postura del ciclista sobre la bicicleta.

Què és?

El bikefitting és, precisament, un sistema de mesurament informàtic que cerca la posició correcta del ciclista sobre la bicicleta a partir de les mesures individuals i idònies que cadascú ha de portar en la seva màquina.

I és que la mida correcta del quadre, l’alçada del seient, l’amplada o alçada del manillar i, en general, uns bons ajustos en la bicicleta influeixen enormement en el rendiment i el confort, i tots dos són una part essencial per prevenir possibles lesions.

Apte per a tothom

El bikefitting és un mètode cada vegada més sol·licitat pels ciclistes -tant de BTT com de carretera- que volen extreure el màxim rendiment possible i prevenir lesions. Tant és aconsellable per a aquells principiants que no tenen clares les mesures de la seva bici, com per a aquells experts que busquen afinar el seu rendiment amb petites modificacions tècniques.

Preu

En aquest preu s’inclou l’estudi biomecànic del ciclista, l’estudi informàtic de la bicicleta amb els pertinents ajustaments

100€ si portes una bicicleta.

150€ si portes dues bicicletes.

Realitzarem aquest servei a:

AL TEU DOMICILI 

El realitzem a casa teva amb tota la seguretat pel Covid-19